• bold
  • brave
  • iconic
  • simple
  • louder
Loaded
AboutRamona Biciușcă
/ 01
/ About Ramona BiciușcăArts
Ceramics
Interior Design
Jewelry
Fashion

Cine gândește frumos nu poate rata o exprimare asemenea pare să-și spună uneori când simte că expresia vrea să treacă înaintea ideii plastice.


/ 02
/ Some numbers


Projects in numbers

200+


Projects Completed13


Years Of Experience

07


Team Members188%


Growing Agency

Pentru Ramona Biciușcă predispoziția pentru joc ține de eternul uman

Pentru Ramona Biciușcă predispoziția pentru joc ține de eternul uman

/ 03

/ Expos and

/ Projects


Permanent Expos

Friendly Support
We will be with you every step of the way. It’s a promise!
Money Back
If you don’t like our theme, we will refund all your money back.
Premium Quality
All Themes are made by Envato Elite Author – ClaPat
Custom Work
Send us a message with everything you need to customize.

Pentru Ramona Biciușcă predispoziția pentru joc ține de eternul uman și nu este nicidecum un privilegiu exclusiv al copilăriei. Starea de încântare ludică provine dintr-un imaculat sentiment de libertate dublat de conștiința unei imposibil de profanat ingenuități.Cine gândește frumos nu poate rata o exprimare asemenea pare să-și spună uneori când simte că expresia vrea să treacă înaintea ideii plastice.
Lumea obiectelor din jur nu trebuie să trăiască doar pentru utilitatea lor. Ele trebuie să devină sursa unui zâmbet și, de aceea, Ramona Biciușcă inventează forme bizare dar nu stranii. În ciclul Bucătăria mea se pot întâlni asociații de obiecte care, prin consens, stabilesc alte raporturi între forme decât cele îndeobște cunoscute și plictisitoare prin milenara repetiție.


Rezultă un amalgam simpatic, o ciorovăială democratică și hazlie. Umorul autoarei e stimulativ și tineresc, în fapt o lecție neostentativă de inteligență și inventivitate practică.

Putini sunt cei care pastreaza frumuseatea copilariei in sufletul lor odata cu trecerea timpui, mai putini sunt cei care o inteleg pe deplin si ii vad rostul chiar si in viata de zi cu zi; si mai putini sunt cei care o pot integra in sufletul lor pentru a putea pastra un plus de culoare pe care sa il transmita prin arta.

Daca mai includem si abilitaea de a crea opere detaliate, suave, expresive, complexe care mereu vor avea doua dimensiuni metaforice ale simplitatii si adundentului in fiecare centimetru al lucrarii, deja din putini ramanem cu o singura persoana … Ramona Biciușcă.